VI VILL MER

P2 Energis mission är att i varje åtagande bidra till en mer hållbar värld genom effektivare energianvändning och försörjning. Detta genom smartare teknik- och medieval, ökad kompetens och nyttjande av de lokala förutsättningarna.

Vi är i framkant med god erfarenhet i teori och praktik med visionen att vara det ledande kunskapsföretaget för resurseffektiva lösningar och kundens förstahandsval.
Vi agerar långsiktigt - hållbarhet och en minskad miljöpåverkan är en värdegrund.

VÅRA MEDARBETARE ÄR VÅR VIKTIGASTE TILLGÅNG

Vi är ett nyfiket och prestigelöst gäng som lär av och med varandra. Vi ser till hela människan och strävar alltid efter att hitta balans mellan arbete och fritid, en viktig förutsättning för hållbarhet och långsiktighet för våra medarbetare. Vi uppmuntrar vår personal till friskvård genom ett generöst friskvårdsbidrag och friskvårdstimme, exempelvis har vi samarbete med en padelhall granne med kontoret i Norrköping som enkelt kan nyttjas och vi är stolta över att ha en egen sponsrad P2-bana. Hos oss har alla anställda en privat sjukvårdsförsäkring, flexibel arbetstid, frukt på jobbet och en rad andra förmåner. Vi är självklart kollektivavtalsanslutna.

Hos oss ska alla utvecklas och utmanas till att växa, våra medarbetare är grunden till P2: framgång och fortsatta utveckling.

Lediga tjänster

Vill du bli en av oss i vårt framgångsrika team och vara med att göra skillnad på riktigt?
Vi letar ständigt efter nya talanger för vår fortsatta vår utveckling.

Om du tycker att vårt mission och vår värderingsgrund stämmer överrens med ditt tänk så är du varmt välkommen med en spontanansökan.

Skicka din ansökan till:
info@p2ab.se

Sociala medier

Följ oss gärna på Sociala medier
Instagram: @p2energi
Linkedin: P2 Energi AB